Mansarda la Cluj cu vedere spre viitor

Un loc ascuns (deocamdata), intr-o cladire noua, protejata de trecutul unei cladiri vechi, o dupa masa schimbatoare de aprilie, o litera (M) si un numar (17)…toate aceste mici indicii, care par a nu avea legatura intre ele, ofera intrarea intr-un spatiu si intr-un concept gandit de sase fete talentate care ne ofera povestea unui inceput de drum.  Carmen Chereches, Florina Farcas, Diana Flore, Alexandra Ivascu, Raluca Popa si Sabrina Rusu, absolvente ale Universitatii de Arta si Design din Cluj Napoca si-au unit fortele si talentul in cadrul proiectului M17 Designers prin intermediul caruia doresc sa ne prezinte propriile lor colectii (vestimentare si de accesorii) chiar in spatiul in care acestea sunt gandite si traite…in mansarda in care locuiesc.

Evenimentul care a avut loc sambata nu s-a vrut a fi unul grandios, asa cum ne si marturisesc fetele, a fost mai mult un prilej prin care doritorii de frumos si nou sa poata patrunde in universul celor sase. Unele dintre creatii sunt chiar rezultatul lucrarilor de diploma, altele sunt proiecte personale recente, toate putand fi achizitionate la comanda. Exista si o pagina dedicata proiectului care poate fi accesata pentru mai multe detalii http://www.facebook.com/M17Designers.

O mini-afacere, un posibil concept store, o platforma de promovare, acestea ar fi unele din variantele de extindere pe viitor ale showroom-ului si ale proiectului prezentat de indraznetele locuitoare ale mansardei cu numarul 17. Orice s-ar intampla pe viitor, eu nu pot decat sa ma bucur ca exista artisti care nu se ascund dupa diploma de absolvire si care inteleg ca talentul pentru a fi descoperit, trebuie sa fie in primul rand expus. Felicitari fetelor si sper sa ne re-vedem cat de curand intr-o alta Mansarda cu vedere spre viitor.

sursa poze:

2 thoughts on “Mansarda la Cluj cu vedere spre viitor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s