Mihaela Glavan + Ovidiu Buta

Colaborarea dintre Mihaela Glavan si Ovidiu Buta continua, dupa ce in 2009 am avut Touched by Ovidiu Buta – Curiosity Killed the Cat iar in 2010 editia speciala de sarbatori – RSM (Reconstructed Style for Men). Colectia Sepala by Ovidiu Buta si Mihaela Glavan conceputa special pentru The Place Concept Store este alcatuita din doua perechi de pantofi inspirate din incaltamintea masculina si o geanta, printate digital pentru a ne prezenta viziunea cu iz artistic a celor doi.

Un fragment dintr-un tablou semnat Edward Hopper, pictor de seama al realismului american de la inceput de secol, imbraca forma gandita in detaliu a accesoriilor care prind astfel viata. Referinta artistica nu este aleatorie pentru ca linia curata si atentia pentru detalii a celor doi colaboratori este asemanatoare cu meticulozitatea constructiilor teatrale specifice lui Hopper.

Nu ai cum sa nu te indragostesti de aceasta colectie “capsula” Sepala care mi se pare ca ar aduce acel “ceva” unei tinute inspirate de unul din trend-urile principale ale acestei veri: colour blocking.

sursa poze:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s