Pop…in’ shoes

Daca Carrie Bradshaw ar fi fost jucata de Cate Blanchett intr-un “New York” european si ar fi scris articole pentru rubrica de “arts and culture” in Dazed and Confused, locul ocupat in garderoba de Manolo Blahnik ar fi fost inlocuit de Nicholas Kirkwood.

Am ajuns sa ii cunosc talentul datorita colaborarii sale cu surorile Mulleavy pentru Rodarte. Colectiile lor diafane sunt completate in cel mai firesc mod de pantofii de basm creati de acesta. Ultima sa colaborare insa m-a facut sa ma indragostesc  iremediabil de formele arhitecturale si combinatiile inovatoare de materiale ce par mereu a fi mai mult decat o pereche de pantofi.

Daca cineva si-a pus vreodata intrebarea “cat de pop poate sa devina arta pop?”, Nicholas Kirkwood i-a gasit un raspuns: inspirati din operele artistului Keith Haring, pantofii creati de Kirkwood in colaborare cu Fundatia Keith Haring ne vorbesc despre nebunia anilor ’80, despre cultura graffitiului, despre reutilizarea artei si nu in ultimul rand, despre procesul creativ si joaca de a inventa noi forme.

sursa poze:

sursa poze:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s