The Postman Always Rings Twice and the Good Wife Always Answers

Andreea Badala isi continua, la nivel conceptual, colectia “Traces”, explorand dintr-o perspectiva erotica de data aceasta, dezvelirea trupului feminin. Descoperirea prin dezvelire nu este una vulgara sau brutala. Harnasamentele, benzile elastice si sistemele de prindere mos-baba devin obstacole ce incita si protejeaza. Imprimeurile predominante sunt sub forma de buline, introduse inteligent in materiale: pe unele piese vestimentare se regasesc sub forma de imprimeuri propriu-zise, pe altele devin perforatii ce dezvaluie corpul.

Inspiratia anilor 50-60 si explorarea universului femeii casnice au fost adesea abordate de designeri in ultimele sezoane. Ce reuseste insa Andreea Badala sa faca este sa ne introduca in spatiile ascunse ale Casei pe care Ea, femeia stereotip, o gospodareste. Transformandu-ne in voyeuri, piesele Murmur dezvaluie, fara sa arate, un erotism rezervat doar celor care sunt dispusi sa il accepte in totalitate.

Cromatica dominanta a colectiei este alcatuita din non-culori ce ne duc cu gandul la desuuri, la garderoba intima a unei femei si la vulnerabilitatea acelui spatiu, “fortificat” de accesoriile cu tenta S&M. Inserarea pieselor de lenjerie intima in vestimentatia de zi si cea de seara este executata cu o subtilitate caracteristica Andreei Badala .

Acest joc al sensibilitatii si al erotismului schiteaza prototipul femeii Murmur pentru sezonul primavara-vara. Prin definitie duala, aceasta devine seducatoare prin capacitatea sa de a-si asuma stereotipurile si de a le exploata in favoarea ei. Discretia pe care o etaleaza in public ii permite sa isi pastreze secretele dincolo de peretii casei.

sursa poze:

2 thoughts on “The Postman Always Rings Twice and the Good Wife Always Answers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s