Artcademy: Round 2

Din 2011, CODECS se afla in parteneriat cu L’Institute Supérieur Specialisé de la Mode dinParis (MOD’SPÉ PARIS), alaturi de care a lansat un nou concept de studii superioare pentru industria modei dinRomania– artcademy fashion business school. Despre acest program si modul in care este structurat, am vorbit intr-o postare mai veche. Pentru cei care si-ar fi dorit sa faca parte din prima promotie artcademy, dar nu au reusit din diferite motive, incepand de ieri, 13 iunie si pana in data de 28 septembrie, au sansa de a se inscrie in cel de-al doilea an de cursuri artcademy.

Anul academic 2012-2013 ofera primilor trei cursanti clasati in functie de rezultatele obtinute pe parcursul orelor de studio, sansa de a le fi rambursate integral costurile de inscriere si sustinere ale scolii.

„Anul trecut lansam un nou concept de studii superioare pentru industria de modă din România. În curând vom avea prima promoţie de absolvenți artcademy®, pioneri ai programului pe piața locală, dispuși să investească bani și timp pentru a-și dezvolta acele abilități care transformă moda din pasiune într-o afacere de succes. Știm că programele de dezvoltare personală și profesională necesită efort susținut, astfel că ne-am gândit să venim cu o completare la nivel de motivare: primii 3 studenți clasați în urma evaluărilor finale vor fi răsplătiți pentru timpul și efortul depus și vor primi înapoi taxa de înscriere” declară Radu Dan Mihăescu, Preşedinte şi Director General CODECS.

Programul cursurilor este in fiecare weekend, de vineri pana duminica (vineri17:00 – 21:00iar sambata si duminica09:00 – 18:00), cu predare in limba engleza. Pentru cei care nu sunt interesati, sau nu beneficiaza de suficient timp pentru a participa la toate cursurile din prgrama artcademy, au posibilitatea de a alege sa urmeze doar cursurile ce le-au atras atentia in mod special si de a se inscrie numai la cursurile respective, fara a fi nevoiti sa frecventeze intreg programul scolii.

Pretul integral al cursurilor este 5.000 euro + TVA, iar participarea la un curs de weekend costa 190 euro + TVA.

Pentru informatii si inscrieri, puteti trimite e-mail la office@artcademy.ro sau suna la numerele de telefon: 021-252.51.82/83/84.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s