Dress a porter

Da, recunosc, sunt sceptica atunci cand vine vorba de cumparaturi online. Pot sa constientizez importanta unor astfel de platforme, aportul pe care il au in sistemul distributiei marfurilor si facilitatile pe care le ofera omului contemporan, aflat intr-o fuga continua. Si totusi, inafara catorva achizitii in materie de carti de specialitate, cand am fost constransa de inexistenta acelor materiale in librariile din apropierea mea, singura mea activitate pe site-uri de acest gen a constat intr-un window shopping virtual. Restrangand aria cumparaturilor la domeniul modei, acelasi demers, fara finalitate, il aplic si in cazul magazinelor online cu obiecte vestimentare. Scuzele pe care mi le inventez sunt legate, in marea majoritate a cazurilor, de preturile prea mari, culorile nepotrivite, materialele indoielnice, modul de expunere neatragator.

Dar astazi, cand afara sunt peste 35 de grade, parca shopping-ul online nu suna chiar asa de rau. Si cand mai descoperi un magazin online precum dress-a-porter.ro, nu poti sa nu adaugi inca o steluta in favoarea cumparaturilor virtuale. Pe langa faptul ca dress-a-porter.ro ar putea sa te scuteasca de o plimbare la peste 35 de grade, iti ofera livrare gratuita a produselor in toata tara cu (si aspectul asta, pentru mine cel putin, este foarte important) posibilitatea de a returna produsul in 10 zile, primindu-ti banii inapoi. Asta, evident, in cazul in care produsul ales nu ti se potriveste. Desi, imi vine destul de greu sa cred ca asta s-ar putea intampla. Pe langa faptul ca produsele pe care ei le promoveaza sunt 100% romanesti, arata si imbietor de bine.

Prima colectie de haine si accesorii promovata de dress-a-porter poarta numele de ATU. Si ca sa folosesc un joc de cuvinte pe care acest nume pare ca te imbie sa il faci: colectia este cu siguranta un ATU al unei veri petrecute infasurata in materiale de calitate. Pentru ca ATU reprezinta idei rotunjite, forma perfectionata de atentia acordata detaliului si, nu in ultimul rand, materiale atent selectionate.

Layout-ul magazinului este aerisit, minimalist, hainele sunt expuse coerent, ni se ofera si variante de combinatii si posibile tinute compuse din piesele existente, iar preturile sunt foarte imbietoare.

Ce ma bucura cel mai mult este faptul ca site-uri si proiecte de genul, legitimizeaza traseul pozitiv al industriei modei in Romania. Nu pot decat sa va propun sa window shop sau, de ce nu, chiar sa shop, la www.dress-a-porter.ro.

Si ca sa va starnesc interesul, aveti mai jos cateva tinute care le puteti achizitiona de pe dress-a-porter. Shopping placut 🙂

 

One thought on “Dress a porter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s