All hail ALL HOLLOW

Pe cei de la ALL HOLLOW ii urmarim de ceva vreme si ne place modul lor de abordare al fenomenului artistic local si international. O gura de aer curat intr-un mediu online supra-accesorizat in care continutul se pierde printre pop-up-uri, reclame sclipitoare, poze personale, instagrame si ode aduse propriei persoane. Printre primele proiecte realizate de echipa ALL HOLLOW care ne-au atras atentia a fost fashion film-ul realizat in colaborare cu designerul Lucian Broscatean, urmat de colaborarea cu brand-ul Murmur. Pe langa aceste doua realizari care par sa dezvaluie talentul si viziunea neconventionala a echipei din spatele proiectului ALL HOLLOW, un sir lung si cel putin interesant de alte colaborari si proiecte par sa legitimizeze parcursul lor in mediul online si nu numai. Sa publici o revista in ziua de azi pare, pentru unii, un gest demn de o diagnosticare psihiatrica, dar pentru noi este o dovada de curaj. Dupa un an de prezenta in mediul online, ALL HOLLOW va patrunde in tumultosul spatiu al  print-ului. Editia pilot care, incepand cu 9 iulie este disponibila in librariile din toata tara, va fi distribuita impreuna cu Decat o revista.   Din luna septembrie insa, odata cu aparitia numarului 1, revista va fi editata trimestrial, pe format mare de 240x340mm, fiind completata de allhollow.com care isi va continua activitatea deja inceputa in mediul online, furnizand articole si continut tangent revistei.

Numarul pilot ne dezvaluie pe coperta o Monica Barladeanu fresh, rebela, un mix dozat perfect intre the American girl si frumusetea balcanica misterioasa, urmat de un interviu cu actrita, un photoshooting nud cu modelul Veronica Pascu si un editorial foto + interviu cu Bogdan Serban, realizatorul emisiunii Guerrilla Logout.

Ce isi propun urmatoarele numere ale revistei ALL HOLLOW sa realizeze: „…sa cureze intr-o noua directie continutul din mediul artistic si cultural, fiind un agregator al artistilor deja consacrati, precum si o publicatie care isi propune sa genereze foarte mult continut local, original si relevant din domenii precum moda, muzica, film, design, literatura, etc.”

“All Hollow este o revistă deschisă colaborărilor și își propune să devină un loc de manifestare artistică și culturală, găzduind atât contribuții cu subiect local, cât și contribuții ale artiștilor internaționali, relevante pentru piața est-europeană. Acesta este și motivul pentru care revista apare în limba engleză”

Echipa:

Barna Némethi, editor in chief

Maria Desmirean, editor

Vlad Feneșan, editor

Andreea Ioniță, editor

Noi le uram succes si le sustinem initiativa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s