Ludmila Corlateanu “The Swan Lady”

Propunerile Ludmilei Corlateanu pentru sezonul toamna-iarna 2012-13 exploreaza diferitele fatete ale aceleasi purtatoare. Rigurozitatea si seriozitatea pieselor ce constituie optiunile pentru o garderoba de zi se transforma printr-un joc al suprafetelor miscatoare, al formelor seducatoare, in tinute ce intregesc arsenalul nocturn al oricarei femei complexe. Sloganul brand-ului Ludmila Corlateanu “Made for Supergirls” face o trecere usoara inspre o zona a feminitatii exclusiviste fara a compromite trasaturile estetice ale femeii pentru care Ludmila a creat in trecut.Ea isi intituleaza colectia pentru toamna-iarna “The Swan Lady” pentru ca aceasta usoara schimbare de abordare face parte dintr-o schimbare mai profunda:

“The Swan Lady este doamna care tace, isi ascunde sentimentele, este stapana pe sine si are o putere aparte. Acestea sunt aparentele. Ce se petrece in interior insa, este o drama si o lupta constanta intre mai multe personalitati, care dintr-o nefericire si-au gasit lacasul intr-un singur corp. Vorba cantecului “sometimes I think I am too many people”.

Aceasta lupta intre mai multe personalitati alea aceleasi purtatoare se concretizeaza la nivel vizual prin alaturarea antiteticei combinatii alb-negru. Insertiile de rosu, in cazul rochiilor de seara, accentueaza o feminitate explicita.

Colectia The Swan Lady este pusa in vanzare in 16 boutique-uri din Cote d’Ivoire, Kuwait, Arabia Saudita, Bahrein si Qatar, iar in curand online pe www.made-for-supergirls.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s