Murmur-toamna/iarna

Colectia Murmur pentru sezonul toamna-iarna continua sa exploreze garderoba feminina in intimitatea ei. Andreea Badala, designerul brandu-ului Murmur, pare sa isi indexeze tehnicile folosite in trecut dar nu intr-un proces repetitiv ci intr-unul in care definirea identitatii femeii Murmur ocupa un loc central.

Surprinsa in timpul ritualului de invesmantare, femeia Murmur ne ghideaza prin fiecare etapa de acoperire a trupului, avand grija sa ii lase acestuia mereu un spatiu de evadare, o transparenta care sa ni-l dezvaluie, un artificiu vestimentare care sa il evidentieze din spatele straturilor de vesminte. Bustul este subliniat de cupele ce au devenit deja unul dintre elementele definitorii ale brand-ului, talia este evidentiata printr-o usoara supradimensionare oferita de un peplum ce functioneaza ca accesoriu. Materialele in culori nude fac parte din jocul seductiei orchestrat de femeia Murmur. Rochiile ce urmaresc formele anatomice continua acest joc al seductiei. Suprafata lor este perforata si sectionata pe alocuri, iar intersectia liniei verticale cu cea orizontala prezenta pe unele rochii nu face decat sa ghideze ochiul, sa il lase sa descopere frumusetea senzuala a corpului feminin. Jacheta ce mimeaza forma si textura unui halat de baie este piesa care face legatura intre spatiul intim al casei si spatiul social pentru care acest ritual de invesmantare a fost executat.

Colectia “Idols” a brand-ului Murmur pentru sezonul toamna-iarna este functionabila pentru ca, urmarind ritualul de invesmantare, ea colectioneaza o serie de elemente cheie pe care i le ofera femeii pentru utilizare. Receptoarea acestor elemente detine libertatea de a le folosi si de a si le adapta propriei personalitati si garderobe.

 

sursa poze:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s