Calatorii moleculare

Calatoriile pe care le planificam an de an sunt o forma de escapism. Fie ca alegem sa evadam intr-un loc exotic, plin de agitatie si straluciri estivale, fie ca alegem sa cutreieram in liniste strazi anonime ale unor locuri fara rezonanta turistica, descoperirea unor noi spatii geografice ne ajuta mereu sa descoperim in noi insine „spatii” neexplorate. Dar calatoriile nu trebuie sa implice neaparat eforturi financiare. Escapismul este o forma de „turism” imaginativ, rezervat indeosebi persoanelor inzestrate cu abilitatea de a visa, cu rabdarea de a descoperi si cu dorinta de a reinventa in permanenta realitatea.

Noua colectie capsula semnata Lucian Broscatean, creata in exclusivitate pentru magazinul online Molecule F pare sa constituie garderoba perfecta pentru o calatorie imaginativa. In urma cu un an, Lucian Broscatean isi declina colectia Dream Map, colectie prezentata in cadrul Saptamanii Modei din Berlin, intr-o mini-colectie pentru acelasi magazin online. Cel de-al doilea capitol al povestii pe care designerul o contureaza pentru site-ul Molecule F se intituleaza Sliced Molecule si are ca sursa de inspiratie logo-ul creativ al site-ului.

1 logo, 8 piese vestimentare, minim 2 modalitati in care piesele pot fi reconfigurate, nenumarate posibilitati de evadare din cotidian.

76543218

sursa poze:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s