Smaranda Almasan: primavara-vara 2014

Designerul Smaranda Almasan ne propune pentru sezonul primavara-vara 2014 o garderoba in care elemente din vestimentatia masculina sunt mixate cu cele din vestimentatia feminina, imprimeurile exotice functioneaza ca antidot pentru o lume in alb si negru, iar asimetriile semnaleaza prezenta unei rupturi in realitatea cotidiana. Colectia prezentata in cadrul MQ Vienna Fashion Week are ca punct de pornire  romanul halucinant al lui Boris Vian, Spuma Zilelor. Elemente care sustin atmosfera suprarealista din cadrul romanului au fost folosite de designer cu scopul de a-si construi un univers care asculta de alte reguli, un univers intim, un univers in care hainele reflecta starea sufleteasca a purtatorului.

Lejeritatea ansamblurilor vestimentare, tuşele de umor contureaza o realitate fictiva prin intermediul careia designerul ne dezvaluie, intr-o maniera personala, propria noastra realitate.

smaranda almasan_1smaranda almasan_2smaranda almasan_3smaranda almasan_4smaranda almasan_5smaranda almasan_6Credit foto: Daniel Robu

4 thoughts on “Smaranda Almasan: primavara-vara 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s