In Love with Magic Cities

“The eye has to travel” ne spune Diana Vreeland, si indemnul ei are aceeasi relevanta pe care a avut-o in momentul in care a fost exprimat pentru prima oara. Calatoria, fie ea si imaginara ne transforma, ne ofera noi perspective, ne aeriseste creativitatea, iar Noemi Meilman (prin intermediul blogului sau, Placerile lui Noe), impreuna cu Razvan Firea apeleaza la amintirile vizuale culese in propriile pribegii pentru a pune bazele unui nou proiect comun:  In Love with Magic Cities.

Povestea din spatele proiectului ne este impartasita de Noemi: “Dupa ce m-am intors din vacanta mea in Nevada, in toamna lui 2012, l-am rugat pe Razvan sa imi faca un tricou imprimat cu celebra emblema a orasului Las Vegas. Mai multi prieteni l-au vazut si si-au dorit si ei. Apoi Ana Morodan ne-a intrebat daca ii facem si cu Bruges. Si atunci am facut o lista de 13 orase preferate ale unor prieteni apropiati. Razvan si cu Marius Concita au dezvoltat layout-urile (mai putin Lisabona, realizat de Ana Bucur si Tel-Aviv, desenat in joaca de mine). Iar intr-o superba zi de martie, cu temperaturi de mai am facut si sedinta foto, in zona Mendeleev (unde are Razvan atelierul). Fotografiile au fost surprinse de camera bunei mele prietene Ioana Ulmeanu, care are un ochi foarte bun si face fotografie din hobby.”

In Love with Magic Cities reuneste prieteni apropiati lor si impresiile stranse de acestia in calatoriile facute in orase care, odata explorate, au devenit pentru fiecare in parte locuri magice.

Orasele magice si exploratorii acestora sunt:  Lisabona Anei Bucur, Bruge-ul Anei Morodan,  Las Vegas-ul Ancai Dinculescu (Molecule-F), Berlinul Cerinei Ratiu, New-York-ul Cristinei Bazavan, Sankt Petersburg-ul Mirelei Bucovicean, Bucurestiul lui Vicki Nicola, Londra lui Marius Concita, Buenos Aires-ul lui Ovidiu Buta, Parisul lui Radu Mada, Los Angelesul lui Razvan Firea, San Francisco-ul lui Robert Ratiu, si Tel-Aviv-ul lui Noemi Meilman.

Tricourile pot fi achizitionate de pe http://www.molecule-f.com si din atelierul Le Petit Indigent si o selectie de cateva orase se gaseste si la The Place X.

magic cities noemi +razvanMagic Cities - Ana Bucur in Lisabona-web Magic Cities - Ana Morodan in Bruges-web Magic Cities - Anca Dinculescu in Las Vegas-web Magic Cities - Cerina Ratiu in Berlin-web Magic Cities - Cristina Bazavan in New York-web Magic Cities - Marius Concita in Londra-web Magic Cities - Mirela Bucovicean in St Petersburg-web Magic Cities - Ovidiu Buta in Buenos Aires-web Magic Cities - Radu Mada in Paris-web Magic Cities - Robert Ratiu in San Francisco-web Magic Cities - Vicki Nicola in Bucharest-web

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s